Сет од лесен пластелин за моделирање БУВ – ПИНО


685 ден

Споредба

Шифра: 8070
Земја на потекло: Украина

Состав на сетот: Фигура од пена, лесен пластелин во различни бои 20 парчиња од по 7 гр. секое, 2 пакeтчиња светки, модла.
Сет за развој на креативни способности и моделирање. Овој сет ви овозможува да декорирате фигура од пена со пластелинот. Во пакетот од екстра лесен пластели Пино има фигура од пена и светли разнобојни пластелини, и светки. Со помош на вашата фантазија и овој лесен пластелин, секое дете ќе може да ја украси фигурата. Процесот на обликување поволно влијае на развојот на фини моторички вештини на прстите, естетски вкус и креативно размислување. На отворено во текот на 12 часа масата се суши, по што играчката ќе го расположи секое дете долго време.

SKU: 8070 Категорија
Тежина 0,200 g