Сет триаголници


65 ден

Шифра: 12743
Сетот е составен од два триаголници, агломер и линијар, секој во различна боја. Линијарот е со должина од 20 см, а триаголниците до 10 см и 14 см.

SKU: 12743 Категорија
Тежина 0,200 g