Сонувај малку


390 ден

Споредба

Шифра: 6779
Издавач: Сакам книги
Година на издавање: 2013
Автор: Сузан Елизабет Филипс
Јазик на преводот: македонски
Корица: мека
Број на страни: 393
Кратка содржина:

Очајна малда мајка
Лошата среќа на Рејчел Стоун зема уште поголем замав. Со празен паричник, расипан автомобил и гладно педгодишно синче кое зависи само од неа, таа се враќа во градот каде што сите ја мразат. Но оваа решителна млада вдовица со скандалозно минато има поминато доволно во животот за да научи како да биде борец.Таа ќе направи се за нејзиното дете да биде безбедно.

Човек без срце

Гејб Бонер сака само да биде оставен на мир, особено од страна на прекрасната протерана жена која без дозвола го сместува своето привремено живеалиште-расипан автомобил на неговиот имот.Таа има безобразна уста, талент за проблеми и дете кое му враќа многу болни спомени. Сепак, постои шанса жестокиот дух на Рејчел да е баш она што му треба на овој тврдоглав, силен маж за да се врати во живот.

SKU: 6779 Категорија
Тежина 0,600 g