,

Супер јак селотејп водоотпорен


220 ден

Шифра: 9529
Супер јак селотејп водоотпорен
Димензии: 10 см х 1,5 м.

Супер јак селотејп, водоотпорен, гумиран. Одличен за поправки по домот и ,,изработи сам” проекти. За надвор од домот и внатре. За автомобили, чамци и сл. Лепи под вода. Затвора големи дупки и пукнатини. Спојува предмети од различен материјал. Запечатува вода, воздух и влага. УВ отпорен, еколошки и издржлив на различни температури, па затоа може да се користи при екстремни временски услови.

Тежина 0.100 g