,

Суви пастели Eskolorio 12 бои


275 ден

Споредба

Шифра: 115

Суви Пастели Eskolorio 12 бои, висок квалитет и интензивни бои, лесно преносливи бои, соголема отпорностна избледување, отпорни на кршење, наменети за хартија, картон, дрво, камен и асфалт.

Тежина 0,300 g