Лепак со светки 1/3 Полска


65 ден

Споредба

Шифра: 2711
Транспарентен декоративен течен лепак со светки, 3 во пакување, по 13 мл.
За украсување на хартија, картон, дрво и сл.

Тежина 0,040 g