Лепак со светки 1/6 Полска


140 ден

Споредба

Шифра: 4154
Транспарентен декоративен течен лепак со светки, 6 во пакување, по 13 мл.
За украсување на хартија, картон, дрво и сл.

Тежина 0,080 g