Тајните сестри


420 ден

Шифра: 2972
Издавач: Култура
Година на издавање: 2016
Автор: Џејн Ен Кренц
Јазик на оригиналот: англиски
Наслов на оригиналот: Secret Sisters
Јазик на преводот: македонски
Број на страни: 356
ISBN: 9789989328374

Tие го знаеја неговото име, човекот кој се обиде брутално да ја нападне дванаесет годишната Маделин во хотел на баба и. Сметаа дека можат да ја предвидат неговата судбина. Тој нема да ги мачи повеќе… никогаш. Сепак, нивниот живот нема повеќе да биде ист.

 

Категорија
Тежина 0,200 g