Текс маркери СУВИ сет 1/3 Stylex


160 ден

Споредба

Шифра: 3607
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Текст маркери Суви за текст, пакување од три боици-маркери за текст во различни бои, триаголни со дебелина на мина 4 мм.

Категорија
Тежина 0,100 g