Четка за темперни бои 0


20 ден

Споредба

Шифра: 616

Четка за темперни бои бр. 0
Забелешка: бојата на четките се разликува од серија до серија (црна, сина или зелена)

SKU: 616 Категорија
Тежина 0,050 g