Темперни бои 1/12 со палета и четки


295 ден

Споредба

Шифра: 1499
Пакување од 12 јаки и нетоксични бои, секоја по 12 мл.. Пакувањето содржи палета за бои и 3 четки за боење.

SKU: 1499 Категорија
Тежина 0,400 g