Во врска со онаа ноќ

Availability:

Нема на залиха


390 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 6638
Издавач: Сакам книги
Година на издавање: 2018
Автор: Џули Џејмс
Јазик на преводот: македонски
Корица: мека
Број на страни: 316

Кратка содржина:
И покрај тоа што Рилан Пирс се обидува да им се спротивстави на магнетските сили кои ја привлекуваат кон богатиот наследник Кајл Родус првата ноќ кога се запознаваат, неверојатната хемија помеѓу нив не може да  се игнорира. Но кога таа завршува извисена на нивниот прв состанок, Рилан претпоставува дека нема да го види никогаш повеќе. Па така, девет години подоцна, кога ќе се најде лице в лице со Кајл во судницата, таа е шокирана и изненадена. Најголемиот проблем на убавата обвинителка е тоа што тој се уште нездаво ја привлекува…

Слатка, смешна, секси и жешка….

Категорија
Тежина 0,500 g