Жена во сино

Availability:

Нема на залиха


400 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Култура

Година на издавање: 2016

Автор: Ејлин Гоуџ

Јазик на оригиналот: англиски

Наслов на оригиналот: Once in a blue moon

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 428

ISBN: 9789989328459

 

Приказна за две сестри кои животот ги разделува на суров начин, но кои после сите препреки повторно успеваат да се зближат и покрај сите разлики. 

Категорија
Тежина 0,500 g