Услуги

Тримакс Книжарници

Тримакс има седум книжарници во Скопје, една книжарница во Крива Паланка, и една книжарница во Охрид:

Книжарница бр. 1 се наоѓа во трговскиот центар Скопјанка,
Книжарница бр. 2 се наоѓа спроти студентскиот дом Пелагонија во Кисела Вода,
Книжарница бр. 3 се наоѓа близу расадникот во третата кула во Кисела Вода,
Книжарница бр. 4 се наоѓа на автобуската станица Рекорд, во центарот на Скопје.
Книжарница бр. 5 се наоѓа во Реонски Центар Аеродром до Комерцијална Банка, зад трговскиот Лиса.
Книжарница бр. 6 се се наоѓа во Капиштец во близина на Агенцијата за вработување.
Книжарница бр. 7 се наоѓа во трговскиот центар Антико, Карпош 4.
Книжарница бр. 8 Крива Паланка се наоѓа на ул. Св. Јоаким Осоговски до бутикот Sara Fashion во Крива Паланка.
Книжарница Тримакс & Просвета се наоѓа во Кам Village Охрид.

Во книжарниците Тримакс покрај нашите производи (детска литература, мапи, водичи, разгледници…) можете да најдете и: канцелариски и школски прибор, белетристика, детска литература и сувенири.

Книжарниците Тримакс нудат и услуги како:

Фотокопирање (црно-бело и во боја, А4 и А3 формат на обична хартија, на дебела хартија во различна грамажа, на самолеплива хартија ),
Печатење (црно-бело и во боја, А4 и А3 формат на обична хартија, на дебела хартија во различна грамажа, на самолеплива хартија),
Пластифицирање (А4 и А3 формат),
Вкоричување (А4 и А3 формат, со пластични спирали, картонче бело или во боја и проѕирна фолија),
Скенирање (А4 и А3 формат, црно-бело и во боја),
Куцање текстови (различни изјави, купопродажни договори, полномоштва) ,
Режење ЦД,
Праќање мејлови итн.

 

Работно време на книжарите:

Понеделник до петок: од 8:00 до 20:00 часот.

Сабота: од 9:00 до 17:00 часот.

Работно време за празници и вонредни состојби објавуваме информации на нашиот профил на Facebook.