Акрилни бои 1/6 30мл Полска


395 ден

Шифра: 9178
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Пакување од 6 тубички акрилни бои, по 30 мл. Јаки и нетоксични бои, кои брзо се сушат и не пукаат.
Отпорни на влага и не обледуваат. За сликање и пишување на хартија, дрво, ткаенина,бетон, бамбус.

SKU: 9178 Категорија
Тежина 0,180 g