Акрилни бои 1/12 Полска 12мл


385 ден

Споредба

Шифра: 4125
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Пакување од 12 тубички акрилни бои, по 12 мл. Јаки и нетоксични бои, кои брзо се сушат и не пукаат.
Отпорни на влага и не обледуваат. За сликање и пишување на хартија, дрво, ткаенина,бетон, бамбус.

SKU: 4125 Категорија
Тежина 0,150 g