Акварелни темперни бои 1/12 Stylex

Availability:

Нема на залиха


275 ден

Нема на залиха

Шифра: 3409
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Акварелни – темперни бои пакување од 12 различни бои, секоја тубичка има по 12 мл. Еколошки, јаки бои, кои лесно се отстрануват од ткаенините.

Тежина 0.150 g