Архивски ормар CR 1233 J


10.650 ден

Уникатна Брава
Место за етикета со име
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1233J карактеристики:

Метален шкаф со 1 рафт со можност за подесување на висината
Дополнително појачана конструкција на вратите за поголема безбедност
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча
Димензии (mm) 900 x 400 x 900