Архивски ормар CR 1267 L


20.300 ден

Споредба

Уникатна Брава
Висинско подесување
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Метален шкаф со стаклени
клизачки врати
4 Рафтови со можност за
подесување на висината
Погоден за канцеларии,
ординации, работилници
Челичен лим со дебелина
0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча