Архивски ормар CR 1282 Е


21.620 ден

Споредба

Дигитална Брава
Висинско подесување на рафтовите
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Метален шкаф со 4 рафтови за документи/папки
Електронски механизам за заклучување
4 Рафтови со можност за подесување на висината
Димензии (mm) Ш Д В
900 400 1850