, ,

Бебе Готвач


990 ден

Издавач: Ирина Наков и Елена Петковска

Година на издавање: 2017

Автор: Ирина Наков и Елена Петковска

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 280

ISBN: 978-608-66059-0-2

ISBN: 978-608-245-197-8

Повез: мек

 

„Бебе Готвач“ е книга чија цел е да ја подигне свеста за наметнување на здрави навики во исхраната уште во самите почетоци, кај бебиња од 6 месеци па нагоре.

 

Како две мајки чија цел беше да си го олесниме секојдневието го создадовме Бебе готвач за нас како и за сите оние кои сакаат да ги хранат своите деца здраво, и да учат заедно со нас новини кога станува збор за бебешката исхрана. Овој готвач е за оние кои сакаат да готват домашни, здрави оброци за себе и за своите деца, и да ја откријат убавината и мирисот на свежо подготвена храна кои ќе создаваат спомени со топлина и љубов.

 

Затоа оваа книга „Бебе Готвач“ им ја посветуваме на нашите деца, кои ни беа и се уште ни се инспирација да почнеме со оваа приказна, на сите родители, особено на мајките кои нѐ бодреа, на нашите блиски кои секогаш нѐ поддржуваат како и на сите оние кои сакаат и се грижат секогаш да имаат домашни и здрави оброци на својата трпеза.

 

Со сета љубов, од нас за вас!

Тежина 0.600 kg