Бел лепак двостран 34мл Полска


75 ден

Споредба

Шифра: 7278
Бел лепак во шишенце од 34 мл. за дрво, хартија, ткаенини.
Шишенцето е двострано: широка страна за поголеми површини и потесна страна за попрецизни лепења.

SKU: 7278 Категорија
Тежина 0,050 g