Четка за водени бои 7


30 ден

Споредба

Шифра: 197

Четка за водени бои бр. 7
Забелешка: бојата на четките се разликува од серија до серија (црна, сина или зелена)

SKU: 197 Категорија
Тежина 0,050 g