Црни Овци


495 ден

Споредба

Шифра: 5954
Издавач: Просветно дело

Оваа книга се состои од поголем број на раскази каде што се одработуваат различни теми.
„Црни Овци” е воведена како задолжителна лектира за деветто одделение во основно образование

SKU: 5954 Категорија
Тежина 0,200 g