-15%
,

Малиот принц – Антоан де сент Егзипери


127 ден 150 ден

Шифра: 866
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019

Фантастиката и алегоријата, наивна и чиста, се внесени да ја осветлат мислата за тоа дека љубовта и верноста, верувањето и јунаштвото, цврстината, опстојноста и другарството му се неопходни на човекот за да живее. Тоа е основното кое останува во нас по читањето на книгата…

Шифра: 866 Категории: ,
Тежина 0.200 g