Дали ме чекаш?


240 ден

Споредба

Шифра: 5356
Издавач: Топер
Година на издавање: 2011
Автор: Харолд Робинс
Наслов на оригиналот: Seras tu la?
Јазик на оригиналот: француски
Јазик на превод: македонски
Број на страни: 310

Сан Франциски. Младиот лекар Елиот никогаш не се помири со исчезнувањето на Илејна, жената што ја сакашр, која умре пред триесет години. Еден ден, под специфични околности, тој е одведен назад и се сретнува се еден млад човек, кој беше, од времето од пред триесет години. Тој се врати во одлучувачки миг, каде со еден негов потег можеше да ја спаси Илејна.

Категорија
Тежина 0,300 g