,

Дебеломинец Дино со капаче гума Stylex


55 ден

Шифра: 3999
Дебеломинец со 11 патрончиња кои се менуваат и се ставаат едно врз друго. Дебеломинецот има капаче кое всушност е гума за бришење.

Тежина 0.030 g