Острилка метална Stylex


85 ден

Споредба

Шифра: 3722
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Метална острилка, дупла за тенки и дебели моливи и дрвени боички.
Им мало пластично резервоарче за отпадокот.

Тежина 0,050 g