,

Децата од моето училиште


270 ден

Споредба

Шифра: 7360
Издавач: Тримакс
Автор: Јадранка Клисарова
Година на издавање: 2015
ИСБН: 608204184-4
Број на страни: 72
Корица: Мека

Во оваа збирка раскази, секое дете ќе се соживее со животот на другите деца во различни ситуации: во училиште, на улица, во училиштен двор, во град, на село, покрај езеро и…
Воедно ги запознава одблизу промените во природата во четирите годишни времиња: од есенските лисја, преку снежните топки, до будење на природата и до летното сонце.

Тежина 0,250 g