Дрвен шах 1/3

Availability:

Нема на залиха


1.750 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3528

Дрвен шах  1/3 (шах, дама и табла) кој се состои од една дрвена кутија со фигури за шах, дама и табла.

Кутијата има магнетно затварање.

Димензии: 48*49 см.

Категорија
Тежина 3 g