Дрвени бои 1/24 Animal World

Availability:

Нема на залиха


185 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 6248
Пакувањето содржи 24 живописни боички,  кои лесно се острат и не се токсични.

Категорија
Тежина 0,200 g