,

Дрвени бои Есколорио Дуо


140 ден

Споредба

Шифра: 11791

Дрвени бои Есколорио, пакување од 12 двострани боички кое овозможува боење со 24 најразлични бои. Лесно се острат.

SKU: 11791 Категории ,
Тежина 0,100 g