Дрвени бои дебели 1/12 Полска

Availability:

Нема на залиха


260 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 330
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 дебели живописни боички,  кои лесно се острат и не се токсични.

SKU: 330 Категорија
Тежина 0,200 g