Дрвени бои Yalong Дуо


145 ден

Споредба

Шифра: 2231

Дрвени бои Yalong, 12 двострани триаголнести боички, кои лесно се острат. Една боичка е златна и сребрена.

SKU: 2231 Категорија
Тежина 0,100 g