Дрвени бои GRAND 1/12 +2


165 ден

Споредба

Шифра: 1158
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 супер меки дрвени боички и две подарок: златна и сребрена, кои лесно се острат и не се токсични.

SKU: 1158 Категорија
Тежина 0,150 g