Држач за селотејп голем Stylex


295 ден

Шифра: 3103
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Држач за селотејп, голем, за селотејп 18х33 мм. Со држачот за селотејп има и еден селотејп подарок.

Тежина 0,5 g