Перфоратор до 15 листа сребрена, Полска


225 ден

Споредба

Шифра: 8981
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 15 листа. Дијаметар на направените дупчиња 5,5мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

Категорија
Тежина 0,200 g