Перфоратор до 25 листа, Полска


245 ден

Споредба

Шифра: 8638
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 25 листа. Дијаметар на направените дупчиња 5,5мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

Категорија
Тежина 0,200 g