ДВД


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Димензии: 365x340x600 мм.

 

Се употребува за презентирање на материјалите кои се наоѓаат на ДВД медиум.