Ангелско дрво


580 ден

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2016

Автор: Лусинда Рајли

Јазик на оригиналот: англиски

Наслов на оригиналот: The Angel Tree

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 588

ISBN: 9786081005059

 

Поминале 30 години откако Грета го напуштила Марчмонт хол, величествена и прекрасна куќа вгнездена во падините на Монмутшир. Но, кога таа се враќа во Хол за Божиќ, на покана на нејзиниот стра пријател Дејвид Маршмонт, таа не се сеќава на минатото поврзано со ова место….

 

Категорија
Тежина 0,700 g