Едукативен часовник


60 ден

Споредба

Шифра: 7459
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019

Едукативно помагало за дечиња од 4-8 годишна возраст. Испечатен на подебел картон, со стрелки кои се вртат. И на часовникот се преставени и останатите видови часовници, бројчен, рачен, ѕиден, сончев, песочен, дигитален итн…

Тежина 0,05 g