,

Едукативно помагало – Стотки, десетки и единици


60 ден

Споредба

Шифра: 7458
Издавач: Тримакс
Автор и компјутерска изработка: Елизабета Анѓелова
Година на издавање: 2015

Едукативно помагало за дечиња од 4-8 годишна возраст, за полесно учење на стотките, десетките и единиците. Испечатено на подебел картон.

Тежина 0,150 g