Едукативна игра – Македонски


350 ден

Споредба

Шифра: 7111
Издавач : Тримакс
Година на издавање : 2021
Автор: Јадранка Клисарова
Компјутерска обработка: Елизабета Анѓелова, Анита Милевска
ISBN: 608-204-198-4

Низ игра и забава до едукативен развој на вашето дете!
Едукативна игра „Букви, зборови и слогови“ наменета за деца од 4 до 7 години. Играта ќе им помогне на децата правилно да ги совладаат основните елементи од писменоста: глас-буква, збор-слика и делови од збор-слог. Играта содржи седум нивоа за активност со детето.
Играта е изработена по стандардите на наставната програма, која се користи во образованието во Р. Македонија.
Низ игра и забава до едукативен развој на Вашето дете!

Тежина 5 g