-25%
,

Есколорио училишен комплет БЕЈЗИК


990 ден 1.320 ден

Споредба

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ДОМА

ШИФРА: 652
Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2023

Есколорио училишен комплет на производи наменети за учениците од 1-во и 2-ро одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи, одредени производи може да варираат од комплет до комплет, но се со иста намена и квалитет:

1. Торба Есколорио – 1 парче
2. Подлога за боење ЕКОЛОРИО – 1 парче
3. Четки сет – 1 парче
4. Блок бр. 3 (10 листа специјална хартија за цртање) – 1 парче
5. Хартија тенка во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
7. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
8. Чашка за боење голема – 1 парче
9. Тетратка за почетно пишување по математика – 1 парчиња
10. Тетратка за почетно пишување по македонски – 2 парчиња
11. Бројна оска и броеви до 100 – 1 парче
12. Палета – 1 парче
13. Линијар шаблон голем 30 см – 1 парче
14. Мрсни боички тенки со 12 различни бои – 1 сет
15. Дрвени боички големи со 12 различни бои – 1 сет
16. Водени бои со 12 различни бои бејзик – 1 парче
17. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
18. Фломастери тенки со 12 различни бои во пвц кутија – 1 сет
19. Лепак течен – 1 туба
20. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
21. Молив ХБ со гума – 3 парчиња
22. Гума за бришење бела – 1 парче
23. Острилка – 1 парче

Тежина 5 g