-25%
,

Есколорио училишен комплет за 3-то, 4-то и 5-то одд.


1.650 ден 2.200 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ДОМА

ШИФРА: 651
Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2021

Есколорио училишен комплет на производи наменети за учениците од 3-то, 4-то и 5-то одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Подлога за боење ЕКОЛОРИО
2. Папка картонска лакирана со ластик – 1 парче
3. Блок бр. 4 (10 листа специјална хартија за цртање) – 1 парче
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
6. Хартија тенка во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
7. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
8. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
9. Таблица со множење и делење – 1 парче
10. Нотна тетратка за музичко – 1 парче
11. Сет од 2 триаголника линијар и агломер – 1 сет
12. Темперни бои со 12 бои по 20мл – 1 парче
13. Чашка голема за боење – 1 парче
14. Флејта за музичко – 1 парче
15. Пенкало двострано црвено и сино – 1 парче
16. Шестар училишен – 1 парче
17. Мрсни боички тенки со 12 различни бои – 1 сет
18. Дрвени боички големи со 12 различни бои – 1 сет
19. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
20. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
21. Фломастери тенки со 12 различни бои во пвц кутија– 1 сет
22. Лепак течен 50 мл – 1 туба
23. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
24. Молив ХБ со гума – 6 парчиња
25. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
26. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
27. Селотејп транспарентен 18х33 – 1 парче
28. Лепак стик од 9 гр – 1 парче
29. Палета за боење – 1 парче
30. Пенкало сино – 1 парче
31. Мини постерче со азбука, метро и календар – 1 парче
32. Нотес блокче самолепливо во неон боја – 1 парче
33. Налепници за тетратки – 20 парчиња
34. Тетратки А4 линии, коцки и празни – 3 пар
35. Несесер школски – 1 парче

Тежина 5 g