Декларации А4 самолепливи 1/100


500 ден

Споредба

Универзални налепници за инк џет, ласер принтери и фотокопири. Бели самолепливи налепници направени од најквалитетна HERMA хартија од Германија. 1/100 парчиња во кутија, А4 формат.

Достапни димензии:

210x297mm (1-1),
200x297mm (1-2),
210x148.5mm (2-1),
210×0.99mm (3-1),
105×148.5mm (4-1),
192x061mm (4-2),
105x099mm (6-1),
192x038mm (7-1),
105×074.3mm (8-1),
105x070mm  (8-2),
052.5×148.5mm (8-3),
097×067.7mm (8-4),
105x057mm (10-1),
105x048mm (12-1),
105×042.4mm (14-1),
070×050.8mm (15-1),
105×037.1mm (16-1),
105×033.8mm (16-2),
070×049.5mm (18-1),
070x048mm (18-2),
063.5×046.6mm (18-3),
070×042.4mm (21-1),
 
070x041mm (21-2),
063.5×038.1mm (21-3),
070×037.1mm (24-1),
064.6×033.8mm (24-2),
070x036mm (24-4),
070x032mm (27-1),
070×029.7mm (30-1),
039x047mm (30-2),
047x035mm (32-1),
070×025.4mm (33-1),
052.5×029.7mm (40-1),
048.5×025.4mm (40-2),
070×016.9mm (51-1),
052×021.2mm (56-1),
048.5×016.9mm (64-1),
038×021.2mm (65-1),
035.6×016.9mm (80-1),
025.6x025mm (88-1),
030x015mm (102-1),
025.6x010mm (189-1),
2CD (2xfi17mm)
 
Тежина 5 g