Фломастер со печат


35 ден

Споредба

Фломастерот со печат е достапен во повеќе бои, од едната страна е делот за пишување со дебелина на линијата од 1мм и 6 мм, а од другата страна има печат.

Цената е за еден фломастер со печат.

Категорија
Тежина 0,100 g