Фломастери двострани 1/10 Stylex

Availability:

Нема на залиха


180 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2844
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 10 двострани фломастери со јаки и нетоксичнибои
Фломастерот од една страна е тенок, а од другата е подебел. Дебелина на врвот за пишување 2мм и 3мм.

Категорија
Тежина 0,150 g