From zero to Shredded


490 ден

Година на издавање: 2020
Автор: Маријан Станојковиќ
Јазик на изданието: Англиски

Краток опис:
Оваа книга обезбедува темелно покривање на макронутриентите и нивната главна улога во нашиот имунолошки систем, БМР, енергетски системи, пресметки за обука од различни аспекти, воведување на обука HIIT (обука со висок интензитет) која станува многу популарна во денешно време.
Оваа книга ќе ве научи како да броите макронутриентите и ви дава пофлексибилна и помалку стресна форма на диета. Ќе научите како да ги вметнете во вашите оброци што ќе ви овозможи да се фокусирате повеќе на основните хранливи материи и да го поттикнете здравото јадење.
Во оваа книга можете да најдете програми за вежбање дома, програми за вежбање на мускули, програми за согорување на маснотии, екстремна интервална обука, стомачни мускули, детален профил и анализа на исхраната и обуката на клиентот и многу повеќе.
Некои книги ветуваат лажна надеж со цел да го заинтересираат потенцијалниот купувач или читател. Онаа книга може да оди уште подалеку и да каже дека секој што учествува во оваа програма ќе изгледа како сликата на корицата.

Категорија: