Гел пенкала со светки 1/5 Stylex


125 ден

Споредба

Шифра: 3978
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Пакување од 5 гелни пенкала со светки во различни бои: зелена, жолта, црвена, сина и виолетова.
Дебелина на врвот на пенкалото 1мм.

Категорија
Тежина 0,200 g